Poročni stili

Umetniško sodobni stil fotografiranja

Umetniško sodobni stil fotografiranja

Fine-art poročna fotografija vključuje umetniške drugačne zorne kote fotografiranja, kreativno modeliranje svetlobe, edinstvene kompozicije in napredne tehnike pri končni obdelavi fotografij. Fotografija je posneta z umetniškim ciljem v mislih. V post-produkciji, se te podobe preoblikuje v likovna dela s pomočjo tekstur, filtrov, mask in drugih naprednh tehnik Photoshopa. Namen je ustvariti vizualno čarobne slike s čustvenim pridihom.

Izbira stila

Pri izbiri stila je pomembno kakšno poročno zgodbo želita saj je stil nekako povezan z vajino osebnostjo in izraža vaju kot celoto. Kako izbrati najbolj primeren stil pa je seveda odvisno od tega kaj želita? Tradicionalno in klasično ali bolj nežno, romantično pravljico, morda povsem sodobno zgodbo z  ujetimi trenutki ali pa popolnoma reportažno zgodbo. Naš slog fotografiranja je mešanica vseh  slogov, vendar poročne pare spodbujamo, da si izberejo enega prevladujočega.

V zadnjih letih se je tehnologija hitro spreminjala in pojavili so se novi trendi  v poročni fotografiji. To je razlog, da si na uvodnem razgovoru vzamemo nekaj časa samo za izbiro sloga fotografiranja, ki vama je najbolj všeč. Izbereta lahko en prevladujoč slog ali pa združita različne sloge skupaj. Nekateri pari takoj vedo kakšen stil hočejo, medtem ko se drugi lažje odločijo, ko vidijo fotografije. To je povsem v redu. Na našem uvodnem razgovoru imata možnost, da si ogledata fotografije z različnih porok in si izbereta stil, ki si ga želita imeti v vajinem poročnem albumu ali knjigi.

In ne pozabita – izbira sloga je zabavna!

riz m&s-(835) M&M-(1297a) DSC_0139ab5o DSC_0143a DSC_0250a M&M-(562a)-(5) M&M-(602) M&M-(1003a)-(2) M&M-(1012a) M&M-(1078a)-(4) 67 _POR0942