Poročni stili

Reportažni stil fotografiranja

Reportažni stil fotografiranja

Ta slog je najbolj pristen, saj lovimo spontane trenutke, obraze, nasmeške, poljube, veselje… Udeležba fotografa je minimalna in je bolj pripovedovanje zgodbe kot se dogaja.  Redke (če sploh kakšne)  fotografije so pozirane, saj poročni fotograf namesto da se neposredno vplete v dogajanje pusti, da se stvari odvijajo spontano. Namesto ustvarjanja popolnih prizorov za vsak trenutek, si prizadevamo zajeti dogodek tak kot v resnici je.

Izbira stila

Pri izbiri stila je pomembno kakšno poročno zgodbo želita saj je stil nekako povezan z vajino osebnostjo in izraža vaju kot celoto. Kako izbrati najbolj primeren stil pa je seveda odvisno od tega kaj želita? Tradicionalno in klasično ali bolj nežno, romantično pravljico, morda povsem sodobno zgodbo z  ujetimi trenutki ali pa popolnoma reportažno zgodbo. Naš slog fotografiranja je mešanica vseh  slogov, vendar poročne pare spodbujamo, da si izberejo enega prevladujočega.

V zadnjih letih se je tehnologija hitro spreminjala in pojavili so se novi trendi  v poročni fotografiji. To je razlog, da si na uvodnem razgovoru vzamemo nekaj časa samo za izbiro sloga fotografiranja, ki vama je najbolj všeč. Izbereta lahko en prevladujoč slog ali pa združita različne sloge skupaj. Nekateri pari takoj vedo kakšen stil hočejo, medtem ko se drugi lažje odločijo, ko vidijo fotografije. To je povsem v redu. Na našem uvodnem razgovoru imata možnost, da si ogledata fotografije z različnih porok in si izbereta stil, ki si ga želita imeti v vajinem poročnem albumu ali knjigi.

In ne pozabita – izbira sloga je zabavna!

66 65 _DSC0257 _DSC0058 _DSC0512 _DSC0592 _DSC0921 _POR0344 _POR0411 _POR0653 _POR1213 Aldiana-i-Samir-(212) Aldiana-i-Samir-(229) DSC_0162 DSC_0338 M&M-(1174) M&M-(430) DSC_5586 DSC_4637