Poročni stili

Fashion stil fotografiranja

Fashion stil fotografiranja

sodoben način fotografiranja, ki je popularen v večjih metropolah kot so Los Angeles, London, Pariz,…. Navdih za te fotografije iščemo v modni fotografiji in modnih revijah kot so Vogue, Vanity Fair, Cosmo… Značilnost tega sloga so modne poze, detajli, izrazi obraza, modelacija svetlobe, estetska končna obdelava v post-produkciji. Ta slog pogosto vključuje bolj inovativno in dramatično naknadno obdelavo slik. Fotografije so večinoma pozirane, ne skrbita, vse napotke za osupljive slike bosta dobila od nas.

Izbira stila

Pri izbiri stila je pomembno kakšno poročno zgodbo želita saj je stil nekako povezan z vajino osebnostjo in izraža vaju kot celoto. Kako izbrati najbolj primeren stil pa je seveda odvisno od tega kaj želita? Tradicionalno in klasično ali bolj nežno, romantično pravljico, morda povsem sodobno zgodbo z  ujetimi trenutki ali pa popolnoma reportažno zgodbo. Naš slog fotografiranja je mešanica vseh  slogov, vendar poročne pare spodbujamo, da si izberejo enega prevladujočega.

V zadnjih letih se je tehnologija hitro spreminjala in pojavili so se novi trendi  v poročni fotografiji. To je razlog, da si na uvodnem razgovoru vzamemo nekaj časa samo za izbiro sloga fotografiranja, ki vama je najbolj všeč. Izbereta lahko en prevladujoč slog ali pa združita različne sloge skupaj. Nekateri pari takoj vedo kakšen stil hočejo, medtem ko se drugi lažje odločijo, ko vidijo fotografije. To je povsem v redu. Na našem uvodnem razgovoru imata možnost, da si ogledata fotografije z različnih porok in si izbereta stil, ki si ga želita imeti v vajinem poročnem albumu ali knjigi.

In ne pozabita – izbira sloga je zabavna!

_DSC0045 _DSC0059 _POR0297 _POR0363 _POR0423 _POR1460c _POR1475 5 12M&P-(539) DSC_4426 DSC_5975 IMG_0241 IMG_0315-(2) M&M-(520a)-(2)