Novice

Dobrodošli na strani fotografiranje-porok!

perlaDobrodošli na strani fotografiranje-porok!

Smo ENCH-PRO team in se ukvarjamo s poročno fotografijo že vrsto let. Za seboj imamo bogate poročne izkušnje in predvsem veliko znanja s področja fotografiranja poroke. Zavedamo se, da je poroka edinstven in neponovljiv dogodek, ki zajema emocionalne trenutke sreče, ljubezni in zadovoljstva, ki se ohranjajo še vrsto let. Da bi imeli spomine na svoj poročni dan še dolgo v lepem spominu smo tu za vas mi, ki poskrbimo za brezskrbno izvedbo fotografiranja in snemanja poroke.

Poroko vedno fotografirava v paru poročni fotograf in poročna fotografinja s profesionalno opremo, ki zagotavlja tudi v ekstremnih pogojih kvalitetne fotografije, dobite jih v polni resoluciji in so primerne tudi za povečave. Na digitalnem mediju boste našli tudi ustrezno pomanjšane fotografije, primerne za objavo na raznih socialnih mrežah (facebook, instagram…) ali za pošiljaje prek e-pošte. Dobite lahko tudi spletno galerijo s svojim geslom.

Sledimo sodobnim trendom in svoje znanje nadgrajujemo ter potrjujemo s kakovostjo in dolgoletno tradicijo na področju poročne fotografije. Fotografiramo vse dele poroke: pripravo neveste in ženina, šrango, civilno poroko, cerkveno poroko, umetniško fotografiranje mladoporočencev in svatbo. Za umetniško poročno fotografiranje, ki je navadno po civilnem delu poroke, si vzemite vsaj polno uro časa.

Zagotavljamo Vam oseben pristop in unikaten stil ter popolno predanost Vašim željam in vrhunski končni izdelek.

Na srečanju pred datumom poroke se dogovorimo za želje, ustvarimo komunikacijo, ki je potrebna za to, da na dan poroke tako fotograf kot nevesta in ženin vemo, kaj drug od drugega pričakujemo – fotografiranje porok in poročne fotografije so vedno rezultat obojestranskega sodelovanja. Pripravili smo nekaj poročnih paketov, za katere se lahko odločite glede na vaše želje, seveda pa je možen tudi povsem individualen dogovor.

PAKETI FOTO

PAKETI VIDEO