Poročni stili

Tradicionalno moderni stil fotografiranja

Tradicionalno moderni stil fotografiranja

Vedno težje je najti prave tradicionalne fotografe, saj so trendi prehiteli tradicijo. Danes govorimo o mešanici tradicionalnega in sodobnega sloga. Poudarek v tem stilu fotografije je na portretih. Osredotoča se bolj na klasično portretiranje in zajemanje ključnih trenutkov poročnega dne. Včasih je fotograf veliko usmerjal in dajal ogromno navodil, danes se ta slog uporablja v kombinaciji z reportažnim slogom.  Tudi naša filozofija dela temelji na tem, da zajamemo prave trenutke in ostajamo neopaženi, kot je le mogoče. Pri formalnem fotografiranju, pa kljub temu vedno dajemo napotke, saj si želimo da so vaše fotografije s starši in pričami kar se da lepe.

Izbira stila

Pri izbiri stila je pomembno kakšno poročno zgodbo želita saj je stil nekako povezan z vajino osebnostjo in izraža vaju kot celoto. Kako izbrati najbolj primeren stil pa je seveda odvisno od tega kaj želita? Tradicionalno in klasično ali bolj nežno, romantično pravljico, morda povsem sodobno zgodbo z  ujetimi trenutki ali pa popolnoma reportažno zgodbo. Naš slog fotografiranja je mešanica vseh  slogov, vendar poročne pare spodbujamo, da si izberejo enega prevladujočega.

V zadnjih letih se je tehnologija hitro spreminjala in pojavili so se novi trendi  v poročni fotografiji. To je razlog, da si na uvodnem razgovoru vzamemo nekaj časa samo za izbiro sloga fotografiranja, ki vama je najbolj všeč. Izbereta lahko en prevladujoč slog ali pa združita različne sloge skupaj. Nekateri pari takoj vedo kakšen stil hočejo, medtem ko se drugi lažje odločijo, ko vidijo fotografije. To je povsem v redu. Na našem uvodnem razgovoru imata možnost, da si ogledata fotografije z različnih porok in si izbereta stil, ki si ga želita imeti v vajinem poročnem albumu ali knjigi.

In ne pozabita – izbira sloga je zabavna!

M&P-(483e) M&M-(451a)-(9) M&M-(386a)-(2) M&M-(348)a ljubav DSC_6022 DSC_0063 _DSC0227 _DSC0565 _DSC0567 _DSC0655 _POR0895 63 Aldiana-i-Samir-(231) DSC_0058-fit _DSC0164