Aleša in Uroš

fotografiranje-porok-EnchPro-mnenja

Toplo priporočava, dobila sva odlične fotografije, poleg tega pa sta oba čudoviti osebi, s katerima je užitek sodelovati! Hvala vama. Aleša & Uroš (Fotografija: Aleš Anžič / Obdelava in retuša: Anja Anžič / Lokacija: Terme Dobrna)

Alja in Alen

Anja in Aleš – odlična, ne samo pika na i najlepšemu dnevu. Prineseta sproščenost, dobro voljo, oseben pristop. Z rdečo nitjo zgodbe in pripovedi poročne fotografije naredita res čarobne. Kar je najpomembneje pa se ob njima sprosti tudi najmanj fotoaparata vešča oseba. Bilo je res prelepo in prav take so tudi njune fotografije – za samo v najlepši spomin. Hvala!
Alja in Alen

Ajda in Peter

fotografiranje porok enchpro

Spomin ujet v večnost najine poroke je bil res pravljičen in dovršen, za kar sta poskrbela tudi Anja & Aleš. Delovala sta zelo profesionalno, sproščeno, vplivala na naju zelo mirno kar pa sva v tistem trenutku najbolj potrebovala. Imela sta top ideje glede fotk, same postavitve poz, kar pa mi je bilo najbolj všeč, nista bila zadovoljna z povprečnostjo, ampak sta z svojo potrpežljivostjo vztrajala toliko časa da smo skupaj ustvarili dovršeno fotko. Bilo je tudi polno smeha in besednih vložkov kar je ustvarilo zares pozitivno vzdušje. Z slikami sva več kot zadovoljna in bi ju priporočila vsakemu bodočemu ženinu & nevesti za njun najlepši dan. Zelo sva bila zadovoljna. Ajda & Peter

Katarina in Uroš

fotografiranje porok mnenje enchproHvala vama za profesionalnost, potrpežljivost in prijaznost. Hvala, ker imava zaradi vaju najlepši spomin na najin dan. Priporočava vsem, ker sta res super fotografa!

Karin in Peter

fotografiranje porok jezero jasna

27.julij 2019 je bil najin dan D. Vaš fotograf Jure je bil profesionalen, zabaven, dobrosrčen in zelo prijazen. Svoje delo je opravil z odliko. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno do zadnje minutke. Zelo, zelo sva zadovoljna. Želiva Vam še veliko uspehov naprej in res HVALA, HVALA še enkrat.

Špela in Klemen

Pri izbiri fotografa za najin čudoviti dan nisva imela nobenih težav. Takoj, ko sva vaju spoznala sva vedela, da si želiva da naju na najin dan spremljata in fotografirata vidva. Že po prvem pogovoru so vaju zanimale najine želje. V najin dan pa sta vnesla polno pozitivne energije in nama s svojim profesionalnim delom omogočila, da imava super fotografije ob katerih bova še dolgo obujala spomine. Slike so fantastične. Svetloba na njih je čudovita in čarobna. Če bi se enkrat izbirala fotografa bi vsekakor izbrala vaju Anja in Aleš. Hvala vama, ker sta nama omogočila sproščeno in zabavno fotografiranje na najin čudovit dan.

Urša in Štefan

Ob vseh “sladkih” skrbeh za najin dan, sva bila lahko ob misli na fotografiranje že po našem prvem skupnem srečanju povsem mirna, saj sva popolnoma zaupala vajini profesionalnosti, sproščenosti, pozitivi, ki jo oddajata. V veselje nama je bilo, da je bilo vse, od prve do zadnje stvari všeč tako nama, kot tudi vsem povabljenim. Fotografije so nama v ponos. Še enkrat vse pohvale.

Valentina in Jakob

fotografiranje-porok-enchpro-

Najina poroka je bila sanjska, čarobna, grajska. Prav taka, kot sva si jo zamislila. Anja in Aleš pa sta s svojim profesionalnim delom vsem tem lepim trenutkom vtisnila pečat večnosti – trajen spomin. Fotkanje je bilo zabavno, sproščeno, polno smeha in dobre volje. Obvladata igro svetlobe in imata polno idej. Njune fotografije niso le fotografije, ampak izžarevajo energijo in lepe občutke. Hvala! ❤️ Komaj čakava na nova fotkanja z vama! Valentina in Jakob

Tara in Gašper

fotografiranje-porok-enchpro-štanjel

“Najboljša sta! Tako zelo sva hvaležna, da sva vaju spoznala! Vidi se, da sta res profesionalca. V spomin na najin čaroben dan bodo za vedno ostale perfektne fotografije, ki sta jih ustvarila. Poleg tega pa sta tudi cel dan izžarevala pozitivno energijo, ki se je čutila. Iz srca vama hvala!”    Tara & Gašper

Tadeja in Damjan

fotografiranje-porok-enchpro-ZBILJSKO JEZERO

Svetovna ekipa ENCH-PRO, najboljša fotografa Anja in Aleš. Skupaj smo preživeli čudovit dan poln smeha, dobre volje in pozitivne energije. Od začetka do konca sta bila zelo profesionalna, polna idej in smisla za neverjetne fotografije. Iz srca se vama zahvaljujeva za najlepše spomine.

Anja in Gregor

enchpro-fotografiranje-porok

Vsekakor je težko, ko iščeš in si izbiraš kdo te bo fotografiral na poroki. Na vaju sva slučajno naletela preko facebooka, ko sva videla vajin profil. Po pregledu nekaj fotografij sva se takoj odločila za vaju, ker so bile izjemno čudovite in ni nama žal. Bila sta res profesionalna in znala sta razložiti kako se je potrebno postaviti. Vzdušje je bilo zares sproščeno zato se vama še enkrat iskreno in iz srca zahvaljujeva za čudovit dan in odlično opravljeno delo. Hvala!

Barbara in Vido

enchpro-fotografiranje-porok

Anja in Aleš, vidva sta THE BEST. Neverjetno kako sproščeno lahko poteka fotografiranje, ko zaupaš fotografu in že v naprej veš, da bodo fotke fenomenalne. Vajino oko, da sta ujela vse tiste trenutke in podrobnosti, ki so za večino od nas nepomembne, je naravnost fantastično. POSLEDICA: Čudovito popolna najina knjiga, katero ponosno razkazujeva in se je ne moreva naveličati gledati. Hvala vama. Barbara in Vido

Mojca in Rok

enchpro-fotografiranje-porok

Izbira fotografa za poročni dan je vsekakor pomembna, saj so slike naš večni spomin. Še boljše pa je, če so slike kvalitetne in pri fotografiranju kljub vsem podrobnostim, ki se ti pletejo še po glavi (bo vse tako kot si si zamislil), je zelo pomembno, da uživaš pri fotografiranju, ker se to tudi vidi na sliki. Najin dan je bil 9.9.2017 in sva neizmerno vesela, da sva se odločila za vaju Anja in Aleš, saj so slike za dol past res VRHUNSKE (vsak jih je pohvalil, da tolk lepih pa še ni videl), res zelo profesionalno in hkrati tudi zelo sproščeno fotografiranje, kljub temu, da mož ne mara preveč “pozirat” je bilo prisotnega veliko smeha in vzdušje res TOP, zato ni bilo nobenega problema.

Če si želite: najboljša – vrhunska – super prilagodljiva – TOP – nasmejana – sproščena – profesionalna fotografa, ki vesta kaj delata, sta Anja in Aleš prava tudi za vaju! �

Pozdravčki iz gorenjske in se enkrat hvala Mojca in Rok!�**

Martina in Sebastjan

Anja in Aleš – dream team! Več kot prehvaliti vajinega dela ne gre. Glede na vse najine možne zahteve, pogoje, želje, vse sta izpeljala vrhunsko. Profesionalen, pa kljub temu sproščen odnos, odprtih glav za kakšno novo ali pa “noro” idejo. Rezultati pa za “dol padt” odlični. Predporočne ter poročne slike, ki jih bova večno z največjim ponosom kazala vsem! Vse pohvale tudi za poročno fotoknjigo – od izbora, izdelave, prilagajanja najinim željam vse do končnega rezultata. TOP!
Zahvalila bi se vama za vajin 100% trud, odlične rezultate ter lepe spomine na najin najlepši dan. Priporočava vsakemu paru brez pomisleka!  A&A, zavedajta se da sta vrhunska ekipa! Ob novi posebni priložnosti pa se definitivno zopet slišimo.  M&S

Špela in Damjan

Anja in Aleš! Bila sva ravno v iskanju kvalitetnega poročnega fotografa, ko sva na prijateljičini poroki opazila vaše profesionalno delo, kakovost in sproščenost, kar naju je takoj pritegnilo, da sva vas kontaktirala. Upoštevala sta vse najine želje. Tako predporočno kot poročno fotografiranje je potekalo v sproščenem, zabavnem in pozitivnem vzdušju. Znala sta naju motivirati in nama pravljični dan pričarati še čarobnejši. Tako iz najine kot tudi s strani svatov sta bila deležna samih pozitivnih kritik in pohval ter komentarjev: “Ta dva pa res obvladata”. Hvala vama za vse nepozabne trenutke in spomine, ki nama bodo ostali na fotografijah, saj so res “TOP” in na visokem kakovostnem nivoju.

Andreja in Gregor

fotokoticek-fotografiranje-porok-ENCHPRO

Po pravici povedano sva tudi midva imela ogromno ponudb glede fotografiranja, vendar ko sva spoznala Aleša in Anjo odločitev ni bila več tako težka. Vse kar smo se dogovorili se je uspešno izpeljalo, delovala sta zelo usklajeno, zelo pa sta razveselila tudi najine goste z FOTO KOTIČKOM  Fotografije, video in album so Top, pri ogledu slide-showa pa ni junaka ki bi lahko zadržal solzico. Najin dan je bil tako zelo uspešno shranjen in se ga bova lažje še večkrat spominjala. Hvala še enkrat Ekipi ENCH-PRO in še tako naprej!

Tjaša in Ivo

fotografiranje-porok.si

Anja in Aleš hvala, da sta nama tako hitro priskočila na pomoč  Saj sva se na hitro odločila za poroko zaradi prihajajočega naraščaja. Naj povem, da sta me zelo presenetila najprej s svojim preprostim in profesionalnim odnosom. Vse smo se lahko zmenili tako, da je bilo vsem všeč  Najin dan sta še polepšala s svojimi čudovitimi slikami, ki nama bodo za vedno v spomin. Zahvaljujeva se Vama še za čudovito knjigo s slikami  vsakič znova, ko jo gledava dobiš takoj nasmešek na obraz. Ni nama niti za sekundo žal, da sva Vaju izbrala. Vsekakor se pa dogovorimo še za kakšno slikanje v prihodnosti. Anjo in Aleša pa priporočava vsakemu! Hvala Vama še enkrat za svoj čas, trud in ja nepozabne trenutke ujete na sliko  Tjaša in Ivo

Ana in Janez

fotografiranje-porok-ENCHPRO-smarjetna-gora

Anja in Aleš res sva vesela, da sva vaju spoznala 🙂 Očitno je usoda poskrbela za to. Čisto po naklučju sem igrala nagradno igro na Facebooku in si rekla “ah saj nikoli nič ne zadanem”… in prvič sem zadela 🙂 Predporočno fotografiranje, ki sem si ga res želela. 🙂 In to pri vama. Ko smo se spoznali na uvodnem sestanku smo se takoj ujeli, in takoj sva vedela, da si vaju želiva tudi za poročno fotografiranje. Za nagradno igro predporočno fotografiranje sta si res vzela čas in ko sva dobila slike sva ostala brez besed. Poleg tega pa sva bila na fotografiranju res sproščena za kar sta poskrbela prav vidva. 🙂 Hvala vama! Na najin poročni dan sta se vama pridružila še Daniel in Gašper in res ste bil super ekipa, ki je poskrbela za najlepše ujete trenutke najinega popolnega dne. 🙂 Res sva se zabavala in fotografiranje ni bilo niti malo naporno. Hvala vama iz srca, da sta poskrbela, da je najin najlepši dan za vedno ujet v prečudovite fotografije in prečudovito foto knjigo. 🙂 Z veseljem vaju priporočava naprej 🙂 Sigurno pa vaju pokličeva ob vsaki posebni priložnosti. :)Hvala ker sta!!!  Ana in Janez

Ana in Rok

Iskanje fotografa je kar zahtevna naloga za zaročence. Tega sva se pred poroko dobro zavedala. Celo poletje sva iskala pravega fotografa in pregledala ogromno spletnih strani, ter se dobila s kar nekaj fotografi. Med vsemi (in ni jih bilo malo:=) sva izbrala pravedva. Ponudila sta nama fotografijo in video obenem. Fotografije, spomini in video je namreč edino kar ti ostane iz poroke. Čudovite fotografije, različni stili slikanja, ugodna cena, hiter odziv, prijateljski odnos, profesionalnost je le nekaj besed, ki opiše Aleša in Anjo. Ni jima bilo težko ležati na tleh in plezati na najvišjo skalo za dobro fotografijo. Res najlepša hvala za vse čudovite trenutke in posnetke, ki sta jih ujela s fotoaparatom in kamero. Mislim da smo 1200 fotografij z družino pregledali v enem mesecu že 10x in se jih sploh ne naveličamo. Sigurno se vidimo še ob kakšni drugi priložnosti, kot je slikanje z novorojenčkom, slikanje obletnic itd. Še enkrat hvala za ves vajin trud.
Če si želite profesionalne fotografije in video vsekakor priporočava Aleša in Anjo. Ne bosta vas razočarala, še več navdušila vas bosta!!!

Tanja in Matej

fotografiranje-porok IZOLA enchpro Andrej Trnkoczy

Za poročno fotografiranje pri ENCHPRO sva se odločila naključno, pogledala sva nekaj vzorčnih fotografij, ki so nama bile všeč. Najboljša odločitev!
Fotograf Andrej naju je poslikal po najinih željah, prav tako vso družino, dogodek, vtise…odlično je ujel trenutke tega dne. Od srca se mu zahvaljujeva za profesionalno opravljeno delo in čudovito ujete trenutke! Poslikal je vse, kar sva si želela in se ob tem moral veliko prilagajati (svetloba, prostor…)
Anja in Aleš pa sta profesionalno obdelala fotografije in nama izdelala lep slideshow z glasbeno podlago. Najlepša hvala za odlično obdelavo in montažo, zelo sva zadovoljna in vas bova z veseljem priporočila naprej. Vsem skupaj hvala za trud in dobro opravljeno delo! Toplo priporočam vsem, ki se odločate za tovrstno fotografiranje.

Sanja in Andrej

fotografiranje-porok IZOLA enchpro Aleš Anžič

Želela sva nekaj dobrih fotografij za spomin na najino poroko in v ENCHPRO so delo opravili vrhunsko. Že od prvega stika naprej je vse delovalo zelo profesionalno. Pred samim dogodkom so se potrudili, da so spoznali in razumeli najine želje. Nato so raziskali prizorišče in njeno okolico, ter našli nekaj dobrih lokacij za fotografiranje. Na dan poroke sva bila kar malo presenečena, ko sva tam zagledala celo ekipo. Prišla sta dva fotografa in pomočnik z blendo za boljšo osvetlitev. Pri fotografiranju so znali ujeti prave trenutke. Potek je bil zabaven in sproščen. Po poroki so zelo hitro pripravili obdelan izbor fotografij ter foto-video, ki je zelo dober za kazanje naokoli. ENCHPRO vsakomur z veseljem priporočava. 

Vesna in Gašper

fotografiranje-porok-enchpro

Najina poroka je bila popolnoma nenačrtovana. V družbi še enega para je iz prijateljskih zbadljivk “saj si ne upaš”, postala ideja še kako živa, ko smo kar na hitro določili datume in kraj poroke. Tako smo v roku treh mesecev speljali dve poroki naenkrat. Bili smo priče drug drugemu in kar je bilo najlepše – poročili smo se na skrivaj.
Tako ni bilo nobenih dram, zapletov, nervoze… ali bo teti Blanki všeč, ali bo Brane iz 3. kolena zadovoljen z glasbo…
Edino vodilo je bilo: nobenih večjih stroškov, tako je bil najdražji izdatek moj make up, obleka sešita po meri pa je prišla iz daljnega vzhoda – krasna čipka in odprt hrbet, prstani kupljeni v lokalni “prčvarnici”, moža sta skombinirala obleke kar med seboj in voila. Pristen in iz ljubezni dan DA v pomladno zeleni Lipici. Samo mi štirje…na skrivaj hihitajoči…edini pogoj ki pa je moral dosegati višji standard je bila izbira fotografa – da bomo čez 40 let+ res ponosni na svojo skrivno poroko. In ja, Anja in Aleš sta nas sprostila, pregnala trde in narejene nasmeške in zapeljala poročno zgodbo v profesionalnem slogu.
Vesela, da sva zaupala najino malo poroko tako vrhunskemu dvojcu.

Patricija in Marko

fotografiranje-porok-enchpro

Priprava na poroko je bila najina težka naloga, ki sva se je lotila po korakih. Želela bi vama nameniti nekaj lepih besed, ki sta si jih vsekakor zaslužila. Vedela sva, da potrebujeva fotografa, ki bo naredil fotografije, ki nama bodo ostale za vedno v spominu. Ob prvem srečanju z vama, sva našla to kar sva iskala. Vajin vrhunski pristop pred poroko, na poroki in po poroki je bil zelo profesionalen, ob katerem je bilo počutje predvsem sproščeno in zabavno. Ekipo ENCHPRO priporočava vsem, ki si želijo lepe, kvalitetne in popolne fotografije skupaj z foto-knjigo. Na najini poroki sta ujela prav vsak pomemben trenutek. Hvala še enkrat.

Karolina in Matevž

ENCHPRO Aleš Anžič fotografiranje-porok.si

Že za začetek bom napisala le: “Še dobro, da vaju poznava.” Svoj posel sta res opravila tako kot je treba in še bolje. Zato res, še dobro, da veva za vaju, ker vaju bova z veseljem še kdaj poklicala, da prideta zabeležit in zamrznit tudi katere druge spomine. Na najini poroki sta se res zelo potrudila in vložila veliko truda, da bi posnela kar največ lepih fotografij. Pristop sta imela kar se da profesionalen, obenem pa prijazen, dobrovoljen in sproščen. Zato sva se tudi midva počutila zadovoljna. Predvsem pa sva se ravno zaradi tega lažje sprostila tudi sama ter se neobremenjeno zaljubljeno gledala, kar se seveda na koncu vidi tudi na slikah. In zato sva vama hvaležna… Od poroke so nama tako ostale čudovite fotografije, ki nama bodo ostale v spomin do konca življenja. Slike rada pokaževa drugim, še raje pa jih gledava skupaj z malo hčerkico, ki vedno znova občuduje mamico in očija kako sta lepa ter se spominja vseh prisotnih. Tako upam, ne bo pozabila… Hvala vama. Bravo Anja in Aleš, dober tim sta!

Danijela in Tadej

Aleš Anžič fotografiranje-porok ENCHPRO

Anja in Aleš sta odlična fotografa. Že na prvem sestanku sva vedela, da sva se odločila pravilno. Bila sta super. Res nimam drugih besed. Z njima se lahko zmeniš vse, ugodita vsaki tvoji želji in zraven se svetujeta. Pri njima se počutiš fantastično in čisto sproščeno. Da ne omenim najinih slik in fotoknjige. Slike so tako profesionalno posnete in ujet je res vsak detajl. Ostanita se naprej takšna kot sta. Priporočam. Super sta!

Larisa & Blaž

fotografiranje-porok.si ENCHPRO

Izbira poročnega fotografa pomeni veliko odločitev … saj je vse ostalo tistega dne minljivo … fotografije in občutki ob podoživljanju tega prelepega dne … ostanejo s tabo za vedno…
“Ljubezen je zaupanje
Ko sva prišla na spletno stran ENCH-PRO sva vedela…. to je to … dogovorili smo se za zaročno fotografiranje… in enostavno sva bila navdušena… tako nad prijetnim prijateljskim in profesionalnim odnosom kot nad končnim izdelkom.
“Ljubezen je spoštovanje”
Na najin dan … sva vedela, da imava ob sebi ekipo, ki ji zaupava… popolnoma sva se jim prepustila in uživala… ujeli so prav vse najmanjše podrobnosti, ki sva jih pripravila … fotografirali so vse nepozabne trenutke, nasmehe, mežike… “Ljubezen so trenutki”
Ob koncu poročnega dne sva bila zadovoljna in vesela, da sva se odločila za ekipo ENCH-PRO… komaj sva čakala mail … in kmalu … paketek je pripravljen … odpreš foto knjigo … gledaš … ne dojemaš … dobesedno te vrže na rit … fantastične fotke … da ne omenjam posnetkov … noro …
Presrečna sva, da ste bili del najine zgodbe…
“Ljubezen so spomini”
Hvala za prelep spomin.

Katja & Luka

ENCHPRO Anja Anžič fotografiranje-porok.si
Draga Anja in Aleš,

naj vama tudi midva nameniva nekaj lepih besed, ki si jih še kako zaslužita. Iskanje fotografa za najino poroko je bilo precej stresno, saj sva želela kakovost in ugodno ceno v enem, kar pa je dandanes težko najti. Vajine fotografije so nama bile takoj všeč, zato sva sklenila, da vama piševa, pa kar bo, bo. 🙂 Presenečena nad hitrim odzivom, sva že preko vajinega odgovora in besed v sporočilu vedela, da je to, to! Po našem srečanju, sva bila seveda čisto navdušena, tako da sva dan poroke čakala še z večjim veseljem.

Hvala vama za vso ustrežljivost,  potrpežljivost, usmerjanje in veliko smeha ter pozitivne energije na dan D. Fotografije so naravnost čudovite, prav tako video, ob gledanju katerega so se marsikomu zasolzile oči.

Vem, da se bomo še srečali, zato vama do takrat želiva vse dobro še naprej! Katja & Luka

Lea & Anže

Aleš Anžič ENCHPRO

Iskala in pošiljala sva ponudbe vsepovsod.. Pregledovala slike vseh fotografov in ko sva odprla njun link (čist po nesreči ? ) sva bila osupla nad fotografijam. Slike so bile takooo lepe in hitro sem poslala povpraševanje in že smo se dobili na prvem sestanku! Anja in Aleš sta seboj prinesla njun material in ko sem gledala albume nisem vedela katera slika je lepša! Vedela sem, da bosta ona dva najina fotografa na najin dan! ?

In prišel je ta dan, ki smo ga komaj čakali… Ona dva sta škljocala in škljocala po njunih fotoaparatih in izpolnila najine želje ? teeežkoo ampak res težko sva čakala prve slike.. In ko sva jih dobila… Tooop! Sva bila brez besed! Takooo lepe in takoo superske! Potem pa je bil najtežji del, ko je bilo treba čakati vse slike! Hjoooj! ? In končno sta nama predala najine slike… Gledala in gledala sva jih! Spet ena lepša kot druga! ❤️

Bila sva in sva še vedno zelo zadovoljna z njunim delom! Edino škoda nama je, da nismo vsi štirje naredili še en selfi za spomin!

Martina & Borut

fotografiranje-porok ENCHPRO Anja Anžič

Prejela sva ogromno ponudb za slikanje najinega dne, odločila pa sva se ravno za prvo prejeto ponudbo, ponudbo ENCHPRO. Že ob prvem srečanju sva vedela, da sva se odločila prav. Anja naju je lepo sprejela, upoštevala najine želje in skupaj smo dorekli kako naj bi potekal dan D. Ta je bil čudovit!

Anji se je pridružil še Andrej in skupaj sta, profesionalno in sproščeno, lovila trenutke najinega dne. Moram priznati, da se sama na fotografijah težko gledam, ampak končne fotografije so izpadle  top!
S fotografijami sva res zelo, zelo zadovoljna! Hvala!

Sabina & Jure

ENCHPRO fotografiranje-porok.si Anja AnžičAnja, nikoli ne bom pozabila našega prvega srečanja. Takrat Sem ti omenila da se ženin ne rad slika in da se boš morala kar krepko potruditi, da narediš vsak kakšno super fotko. Na dan poroke sva se oba prepustila in se vama pustila voditi. Ti si to izvedla  profesionalno in popolno.  Hvala ti za trud in čudovite slike. Ob pogledu na album sva samo še dodala: še enkrat, nekje ob kakšni drugi priložnosti ponovimo. Hvala vam!

Martina & Salvatore

ENCHPRO fotografiranje-porok.si

Zelo sva vesela kako se je iztekla najina poroka in to hvala tudi Anji in Alešu.
Pripravila sva jo  v zelo kratkem času, s tem da ne živiva v istem mestu, kjer se je ta odvijala. Na pomoč sta nam prišla najina prijatelja Martina in Ashike, ki sta nam svetovala naj pokličeva Anjo in Aleša kot poročna fotografa, saj sta imela z njima čudovito izkušnjo. Takoj sva jih kontaktirala in preko elektronske pošte smo se dogovorili kateri paket bi bil za naju najprimernejši. Strokovno sta izpeljala delo na poročnem dnevu ter v zelo kratkem času  pripravila čudovito knjigo.  Ko sem prvič videla  slide-show ter slike, so mi solze tekle iz oči.
Iz srca se zahvaljujeva Anji, Alešu in Danielu za prekrasne slike, večni spomin na najin prekrasen dan.

Katka & Brane

Katka-in-Brane

“Iskala sva fotografa za poroko. Skoraj sva že bila dogovorjena z enim fotografom iz okolice Celja, vendar nama nekaj ni dalo miru, in sva še naprej z veliko vnemo iskala morebitno boljšo ponudbo. In glej ga zlomka, na najino povpraševanje sta odgovorila Anja in Aleš in zelo hitro smo se dogovorili za sestanek. Na najino veliko srečo sta bila na datum najine poroke še prosta. Spoprijateljili smo se dobesedno na prvi pogled. Ker sta Anja in Aleš »profiča« sta naju hitro »prebrala« kaj pričakujeva od poročnega fotografa. O vsem smo se takoj na prvem sestanku tudi dogovorili. Na poročni dan sva bila zelo sproščena, med drugim tudi zato, ker sva vedela , da imava odlične fotografe, ter da bodo fotografije res odlične. Nisva se motila. Vse je teklo – se je zgodilo, kot smo se dogovorili.

Minil je poročni dan, zelo hitro pa sva dočakala dan, ko sta naju poklicala Anja in Aleš, da prideva po album. In ko sva prišla po album sva ostala brez besed……

Čudovito, lepo, estetsko, perfektno, fantastično, glamurozno, …. fotografije in oblika albuma so nekaj več,  najraje bi ga pokazala vsakemu mimoidočemu tako je čudovit. Za povrhu pa še zelo lep slide-show z res odlično glasbeno podlago. Vse to pa sta nama naredila po zelo zelo dostopni ceni!

Anja, Aleš, tudi Daniel je veliko pomagal, vaše delo sva sicer plačala, fotografije pa so tako zelo lepe, da se jih ne da plačati, vam pa vsem trem še enkrat izrekava en velik HVALA!

Želiva vam še obilo uspeha in tako lepih izdelkov, ter še veliko tako zadovoljnih strank.”

Taja & Sandi

Taja-in-Sandi - kopija

“Aleš in Anja, rada bi se vama zahvalila, da sta se tako zelo potrudila in naredila res čudovite fotografije. Sama sem glede fotografij zelo kritična, zato sem kar dolgo časa izbirala fotografa, ki bo za večno zapisal najin dan, saj se vsi mladoporočenci zavedamo, da je poročni dan neponovljiv. Album in slide-show, ki sta ga izdelala pa je bilo res veliko presenečenje, saj sta naredila res nekaj čudovitega. Slike sva si že velikokrat ogledala, pa se kar ne moreva naveličati, vsakič znova najdeva detajl v sliki, ki sta ga ujela. Vesela sva, da sva vaju izbrala, saj sta bila izredno profesionalna, strokovna, razumevajoča in skorajda nevidna, ujela pa sta vsak pomemben trenutek najinega dne. Želiva vama veliko uspehov tudi v bodoče!!”

Katarina & Mišel

Katarina-in-Mišel“Za poročno fotografiranje sva izbrala Anjo in Aleša iz ENCH-PROductions na podlagi njune promocije na spletu in profesionalnega pristopa in dogovarjanja glede celotnega projekta. Že po prvem sestanku sva vedela, da sva se prav odločila in nisva imela niti enega dvoma. Kar smo se zmenili, to je držalo. Glede na to, da se sama profesionalno ukvarjam s fotografiranjem kot model, sem želela malo drugačne fotografije, ne zgolj tipičnih poročnih. Anja in Aleš sta bila pravi naslov za to, saj sta upoštevala vsako mojo željo. Na dan najine poroke oziroma na dan fotografiranja sta delovala profesionalno, suvereno in zelo usklajeno. Imela sta vse, kar sva pričakovala in z vsemi končnimi izdelki sva bila več kot zadovoljna. Priporočava vsakomur. Še enkrat vama hvala za prečudovit končni izdelek najinega večnega spomina.”

Mateja in Primož

mateja-in-primoz
“Enostavno najboljša fotografa 🙂 Anja in Aleš obema sva neizmerno hvaležna za profesionalen odnos in čudovite fotografije, ki bodo ostale večen spomin na najin dan:)”

Nina in Žiga

Nina-in-Ziga

“Ko sva se lotila priprav na poroko, nisva prav dobro vedela kaj sploh pričakovati oz. želeti od poročnega fotografa. Nisva imela natančno izdelanega mnenja o slogu najinih poročnih fotografij, nasploh sva želela čim manj komplicirati in imeti predvsem sproščeno in preprosto poroko. Vseeno pa sva se strinjala, da so fotografije zelo pomemben del poroke, saj so konec koncev fotografije tiste, ki ostanejo, tudi ko spomin na hrano, glasbo, dekoracijo… zbledi.

Čisto po naključju sem ravno v času, ko sem se začela ukvarjati z iskanjem fotografa, ugotovila, da se Aleš, ki sem ga sicer poznala že od prej, skupaj s sestro Anjo ukvarja  tudi oz. predvsem s poročno fotografijo.

Brez posebnih pričakovanj sva šla z bodočim možem v njun studio na pogovor, po katerem sva bila prijetno presenečena. Takoj sta ugotovila, česa približno želiva in česa res ne,takoj sta “začutila” kateri slog bi bil nama najbolj pisan na kožo, njuni predlogi so se nama zdeli super in tako sva se brez večje dileme odločila zanju.

Ko je napočil dan D, sta odlično in zelo profesionalno opravila svoje delo. Zelo dobro sta naju “usmerjala”, poskrbela sta, da nisva bila preveč zategnjena”, ampak čimbolj naravna, česar sva si od vsega najbolj želela. Zelo dobro sta znala izkoristiti zelo lep dan in izvrstno svetlobo. Imela sta veliko rekvizitov, s katerimi smo nekatere slike malo popestrili (nisva želela le klasičnih poročnih slik, ampak tudi kakšno bolj posebno). V celotno dogajanje sta se zelo lepo vklopila in tako je bilo tudi slikanje tako kot vse ostalo na na najini poroki popolno!

Končni rezultat pa: čudovit album, poln prelepih slik. Pred poroko še sama nisva vedela, kaj pravzaprav želiva. Aleš in Anja znata odlično prebrati ljudi  in sta to ugotovila namesto naju.

In to je, po najinem mnenju, najpomembnejše! Hvala za super izkušnjo in čudovit dan! “

Andrejka & Gašper

naslovnica6

“Foto ENCH-PRO sva izbrala za fotografiranje najine porok na podlagi priporočil prijateljev, ki so že sodelovali z njimi. Želela bi se zahvaliti Alešu, Anji in Dominiki za profesionalno opravljeno delo, saj je vse potekalo sproščeno in tako, kot smo se dogovorili. Poročna fotoknjiga pa bo za naju večni spomin na najin najlepši dan.

Fotografije so čudovite 🙂 ”
Hvala, Gašper in Andrejka

Martina & Ashike

_NAV3560a

“My husband and I came across Anja and Aleš through our wedding planner who initially suggested a few photographers. As we went through their websites, Anja’s and Aleš’s stood out immediately. We really liked their photo gallery and the way they presented themselves through their webpage so we decided to contact them. Their correspondence with us was fast and efficient. We met on Skype to discuss our wishes and expectations for the photo shoot. The conversation was very pleasant and there was immediately a connection with both of them. The initial positive impressions were only enhanced during our wedding. Their professionalism was outstanding and we really had fun posing for them. They made us feel comfortable and at ease. Anja and Aleš did a great job throughout the celebrations and the final product is simply exceptional! Every time we look at the photos, they make us re-experience the beauty and uniqueness of our union. We definitely recommend Anja and Aleš for your wedding!”

With Love, Martina and Ashike

Saša & Mitja

m&s

“Delati z Anjo in Alešem je res super. Že na prvem sestanku smo se skoraj vse zmenili. Znata prisluhniti željam in predvsem super svetovati. Ta dan je bil z njima res poseben in zanimiv. Fotke naredita pa profesionalne, tako da nama je še zdaj v užitek pogledati album, katerega je anja super oblikovala. Še enkrat bi se jima zahvalila da sta ta dan res lepo ujela v slike, zaradi katerih bo spomin večen.”[row][/row]

Leila & Mark Dicker

leila-in-mark

“A big Thank You to Aleš Anžič, Anja Anžič and ENCH wedding PROductions for amazing, bespoke pictures of our wedding in Cyprus in may 2014! the whole process of capturing our precious moments was very easy and the outcome of pictures is mind blowing! we are very pleased with all the work you have done for us, the inovative approach has trully been a great experiance that has created us memories we will cherish all our life! Thank you!”

Barbara & James

barabara-in-james

“Rada bi se zahvalila Alešu in Anji za vse čudovite slike, ki sta jih naredila na najin poročni dan. Bila sta zelo profesionalna in povsem jima je uspelo ujeti magičnost tistega dne. Obožujeva najine slike in prelep album, ki sta ga naredila. Še enkrat hvala! “

Irma & Tony

Irma-in-Tony

My fiancée and I booked FOTO ENCH-PRO before we even had our venue because we knew they was the only one we wanted shooting our wedding. Ales and Anja had shot one other wedding in our family and we knew how absolutely incredible the shots were and how they are so different from standard wedding photos.

From the time we booked them to the big day, both photographers kept in contact with us and really helped create a schedule of events where we could do it all. We did a reveal before the wedding, which I cannot stop recommending as it really settles the nerves, and shot in numerous locations with time to enjoy all the food of cocktail hour.

Aleš and Anja certainly have an eye like no other as every shot was so different from the standards and incredibly beautiful. They can take any location and turn it into a masterpiece. The way they see light, shadow and geometry in the simplest spaces is unbelievable and produces outstanding results.

Again, Anja Anžič and Aleš Anžič were great to work with and we cannot recommend them highly enough. They are so much fun to work with and the results are so unique. Thank you so much, Love Mr & Mrs Blackman

 Tatjana in Franci

tatjana-in-franci

“Anja in Aleš Anžič iz ENCH wedding PROductions teama sta super človeka, njuno fotografiranje je profesionalno, na svoji poroki pa sva midva kot par maksimalno uživala in se prepustila čustvenim emocijam. Fotografije so pristne in čudovite…ne najdeva besed, ki bi opisale najino zadovoljstvo z fotografiranjem najine poroke…skratka čudovito, enkratno, neponovljivo…. vse v presežkih. Fotoknjigo, ki sta jo izdelala je prekrasna in vsakič znova, ko jo odpreva in prelistava sva neizmerno srečna. Vsem parom, ki se imajo namen poročiti svetlo priporočam, da fotografiranje poroke prepustite ekipi ENCH wedding PROductions tema. Res sta čudovita in enkratna. Hvala vama še enkrat iz srca.”[row][/row]

Vanda in Dare

vanda in dare

“Aleša in Anjo poznam že dolgo časa,iz otroških dni. Vedela sem da se s fotografiranjem porok ukvarjata že dolgo. Sta najboljša fotografa kar jih poznam, za naju sta naredila resnično vse perfektno. Najin dan je bil lepo zabeležen in imam lep spomin na slikah in v srcu. Hvaležna sem Vama zato, ker sta obeležila najin dan na fotografijah. To so najlepše in najboljše fotografije kar sva jih kdaj imela. Hvala še enkrat.”