Preverite sveže smernice za poroke

Poročni trendi 2019

Koralno živa

Pantone je izbral barvo leta 2019, to je Koralno živa (Living Coral). Koralna barva z zlatim podtonom (Pantone 16-1546 Living Coral), ki so jo v družbi Pantone razglasili za barvo leta 2019, nas obdaja s toploto in nežnostjo, simbolizira optimizem in veselje, ter ustvarja željo po igrivosti.
Kaj menite o izboru barve leta 2019? Ali bosta v svoji poročni barvni paleti uporabila pridih Koralno žive? #LivingCoral

poročni trendi 2019

top barve leta 2019

Barve za naslednjo pomlad so zagotovo elegantne, pastelne in živahne, vendar ne pretirano močne. Lepo je videti tudi zemeljske barve, ki se pojavljajo v teh pastelnih odtenkih!

Letošnje barve, bodo zagotovile navdušenje in dvignile naše razpoloženje, s paletami, ki so polne ustvarjalnih in nepričakovanih kombinacij.

Obilje rdečih barv je več kot čarobno in teče v pomarančne, rumene in rožnate odtenke. Ta niz barv je močan, samozavesten, drzen, vzvišen, zabaven, igriv in vesel. Že vidim energije, strasti in navdušenja, ki ga bodo te barve zbujale.

 

"Ne glede na to, ali ljubite nevtralne odtenke ali pa živahne z veliko kontrasta, izberita barvno paleto za svojo poroko, ki bo bo izžarevala vajino energijo."
Anja Anžič
Oblikovalka in fotografinja

koralno živa

Živahnost in energija koralno žive sta kot nalašč za drzne pare, ki želijo ustvariti občutek živahnosti in veselja.  Lahko vključite odtenek le v vaše dodatke, kot so cvetlični šopki, dekor, kravate, čevlje,… Za drznejši videz lahko tudi izberete koralno živo v kombinaciji s kakšno drugo barvo (modro, rumeno ali zeleno). V tej barvni paleti je na voljo veliko cvetja. Koralna je lahko odtenek od koralne do oranžne do rožnate barve. Koralno živa je vsestranska in številne nevtralne in primarne barve lepo dopolnjujejo ta živahni odtenek!

Mnenja naših poročnih parov

Preverite kaj pravijo drugi o svoji izkušnji na poročni dan.

Jester rdeča

Jester rdeča je temno rdeča barva, njen odtenek je globok in bogat. Jester rdeča je elegantna, skrivnostna in zapeljiva barva. Jester je rdeča, ki se zelo dobro ujema z  zelenjem in naredi popolno eleganco. Poglejte še tisto torto – primerna je za kraljico!

fiesta rdeča

Fiesta je drzna, vznemirljiva in zares barva zabav, saj je absolutno sijoča. Fiesta je vrsta barve, ki dobro deluje z mehkimi nevtralnimi toni, ki uravnavajo njeno drznost. Na primer, mehko rdečilo, lep odtenek slonovine, mehak žajbelj, to so tiste barve, ki jih želim videti v paru s Fiesto, ko gre za poroke. 

Turmeric oražna

Turmeric oranžna je barva kurkume, to je oživljajoča oranžna barva, ki v paleto doda pikantnost. Prinaša živahno energijo in jo zelo pogosto uporabljajo pri indijskih porokah, saj naj bi branila pred zlom, prinašala srečo, bogastvo in zdravje.  Poroka je nov začetek za par. Označuje začetek potovanja, kjer bo par hodil skupaj v vseh življenjskih situacijah. Barva kurkume (haldi) čisti duši para, ki vstopata v to vez ljubezni in predanosti. V nekaterih kulturah kurkumo nanesemo na čelo kot piko, imenovano »tikka« ali »tilak« v hindujščini. Ta haldi tikka odganja zlo.

Diamant paket

Si želita celodnevno fotografiranje poroke?

Diamant že od 899 €

Peacock roza

Super intenzivna pavje roza barva se je že pojavila na številnih modnih revijah letos in je pravi hit. Roza je letos zelo zaželjena barva. Barva je zelo teatralna in navdušuje s posebnim luksuznim odtenkom, saj vsebuje elemente vijolične in zlate. Odlična je v kombinaciji z temno ali svetlo modro, vijolično ali pa celo ombre efekt s podobnimi odtenki, ki vas bo zagotovo očaral.

Pepper stem

Barva “Pepper Stem” v paleti Pantone 2019 je bila opisana kot “živo rumeno-zelena”. Ta barva spodbuja našo povezanost z naravo in naravnimi materiali. Zelena je barva narave. Simbolizira rast, harmonijo, svežino in plodnost. Zelena ima veliko zdravilno moč. Je najbolj umirjena barva za človeško oko. Zelena je vse bolj priljubljena za poroke. Pepper stem je romantična, eterična in popolnoma brezčasna. Dopolnila bo vašo poročno temo in zagotovo bo na fotografijah videti fantastično.

aspen gold

Aspen zlato-rumena je barva meseca junija. Ta barva je polna energije in ima sposobnost dvigniti naše razpoloženje. Povezana je s planetom Merkur, ki je planet komunikacije, skozi naša življenja se giblje  v mesecu juniju. Rumena je znana po tem da stimulira naše možgane, zvišuje inteligenco in duhovno vzdržljivost. To je barva polna sijaja in svetlobe.

"...kajti ljubezen je, na kratko, želja, da bi bil drugi srečen."

Dr. Eustas Cheser

princes modra

Princes modra je temno modra, ki sije, blešči in preprosto izžareva glamur. Morda je malce hladnejši odtenek, vendar je eleganten, plemenit in čist. Modra je vodilna barva zadnjih nekaj let in postaja najbolj priljubljena poročna barva. Modra je brezčasna klasika, ki je primerna za različne poroke. 
Modra je tudi zelo vsestranska barva, ko jo povezujemo z drugimi barvami, predvsem kombinacija z belo deluje luksuzno. Metali, kot so zlata in srebro, se bodo dobro obarvali z modro. 

sweet lilac

Nežno roza – Sweet Lilac dodaja nežno mehkobo na poročni dan. Oddaja energijo čarobnosti in nedolžnosti. Je odlična vsestranska barva, ki se lahko pojavi v kombinaciji z različnimi roza odtenki in je nadvse primerna za kombiniranje z zlato, rose gold in srebrno barvo.

terrarium moss

Odtenek na seznamu Pantoneovih barv spomladi / poletja 2019, ki prinaša misel na naravo in naravne materiale, je Terrarium moss. To je globoka različica Pepper Stem, ki se zelo dobro ujema z lesom. Rumene in zelene barve so zagotovo hit iz vrhunskih barvnih trendov Pantone pomladi 2019. Ta zelena barva simbolizira svežino, domišljijo in rast ter se tako poda k vsem barvnim odtenkom, če pa želita dramatičnost pa k Terrarium moss kombinirajta temno rdečo ali vijolično. 

PREVERITA VAJIN TERMIN?

Povprašajta nas kar vaju zanima

Hvala za pozornost!

Sledite nam tudi na socialnih omrežjih.