Anja Anžič in Aleš Anžič ENCHPRO

Anja in Aleš Anžič

Sva tretja generacija fotografov, ki se ukvarja s poročno fotografijo, video produkcijo, in oblikovanjem celovite podobe poročnega dne. Smo multi-media ENCH-PRO ekipa in sledimo sodobnim trendom, svoje znanje nadgrajujemo ter potrjujemo s kakovostjo. Ustvarili smo prepoznaven, dinamičen in edinstven slog, ki združuje tradicionalno z modernim. Naša želja je, da na najbolj iskren način ovekovečimo lepoto danega trenutka, najdemo smisel v igrivi kompoziciji in ustvarimo nepozabne spomine. Filozofija dela temelji na sodobnem pristopu, pri čemer poskušamo iz različnih zornih kotov z različnimi tehnikami snemanja in obdelave, zajeti motive na kreativen način. Naša želja je, da na najbolj zanimiv način ujamemo trenutek in najdemo smisel v igrivi kompoziciji. Pri svojem delu vedno vzpostavimo pristen odnos, kajti le skupaj lahko ustvarimo bogato zgodbo, ki jo boste z veseljem pokazali svoji družini in prijateljem. Zagotavljamo Vam oseben pristop in unikaten stil ter popolno predanost vašim željam in vrhunski končni izdelek profesionalne  ENCH-PRO ekipe.

Anja Anžič ENCHPROALEŠ Anžič ENCHPRO

 Anja Anžič
Po poklicu sem fotografski tehnik in oblikovalec. Že moj ded in oče sta bila fotografa, zato sem že zelo zgodaj vzljubila umetnost fotografije. S poročno fotografijo se profesionalno ukvarjam že več kot 10 let. Pri poročni fotografiji obožujem energijo čustev, zgodbo ljubezni in igro odnosov, ki se zarišejo skozi objektiv. Vsakič znova me preseneča, koliko različnih odtenkov ima lahko romantična ljubezen, saj je prav vsak poročni par do sedaj pričaral popolnoma svojo ljubezensko zgodbo.Anja Anžič ENCHPROAleš Anžič
Izhajam iz tretje generacije fotografov. Lahko rečem da se s fotografijo ukvarjam že preko 10 let in da sem skozi čas svojega dela razvil svoj stil in način fotografiranja ter se izpopolnjeval. Že kot otrok sem bil prisoten na porokah kot pomočnik očetovemu delu. S poročno fotografij sem se zelo hitro spoprijateljil in me je povsem prevzela. Poročna fotografija je zame strast, katera se izraža na mojem končnem produktu.

Aleš Anžič ENCHPRO


Daniel Mlakar ENCHPRO

Daniel Mlakar

Optimističen dnevni sanjač in hkrati dostikrat prestrog do sebe. Uživam V možnostih fotografije in ustvarjanju.  Entuziastično se veselim vseh izzivov in projektov v prihodnosti, ter vseh izkušenj katere bodo prinesli. S poročno fotografijo se ukvarjam predvsem zaradi spoznavanja novih ljudi in življenjskega dogodka samega za tiste, s katerimi se bomo srečali in ustvarili tople in čustvene spomine v sliki. Tukaj smo, da za vas ujamemo vse pomembne trenutke na poroki, zato da se boste lahko še dolgo spominjali vašega magičnega dne.

ENCHPRO Andrej Trnkoczy

Andrej Trnkoczy 

S fotografijo sem začel leta 2008 ko sem si kupil prvi foto aparat. Sprva sem veliko casa posvetil fotografiranju krajine katera mi je dobro služila pri spoznavanju tehničnih zmožnostih fotografske opreme. Kasneje je v meni vzkalila zelja po bolj dinamicnem delu kjer tehnicno znanje predstavlja zgolj osnovo. pritegnilo me je fotografiranje ljudi, se posebej spontanih trenutkov nepredvidljivih medsebojnih odnosov. Navdusen sem nad prihodnimi izzivi, saj v fotografskem delu zares uzivam .

Naša želja je, da se na najbolj zanimiv način ujame trenutek in najde smisel v igrivi kompoziciji.  Obljubljamo Vam oseben pristop, unikaten stil in popolno predanost Vašim željam … Nudimo vam profesionalnost, izkušnje in predanost. Preverita razpoložljivost terminov in pošljita povpraševanje.